ОРИГИНАЛНИ   РЕЗЕРВНИ  ЧАСТИ

Леки автомобили
Бусове
Камиони
Ремаркета

 

052 62-59-95
0899 15-10-11


Налични резервни части на склад
Експресна доставка на части от 1 до 5 дни от Германия

   
   


IVECO MAGIRUS - проектирано от експерти за професионалисти.
IVECO MAGIRUS - всичко от един доставчик.

   

IVECO MAGIRUS
e дъщерна компания на известния производител на товарни автомобили IVECO S.p.A., специализирана в производството на пожарни автомобили.

Като такъв производител тя се явява един от водещите световни експертив своята област

Широката гама на производство на IVECO MAGIRUS започва от малки и компактни автомобили - цистерни, пожарни автомобили минава през въртящи се разгъваеми стълби с най-различни размери, стига до специализирани спасителни коли и портативни помпи - изделия задоволяващи всички специфични изисквания.

Продуктите от производството на IVECO MAGIRUS в Германия, Австрия и Италия се отличават с изключителноо качество, дълъг живот при големи натоварвания, ефикасност и максимално ниво на безопасност.

С разнообразието от модели и продукти без преувеличение може да се каже, че IVECO MAGIRUS покриват изжяло всички области от модерното противопожарно дело.

На тях може да се разчита, че винаги ще предложат най-подходящото решение за конкретните оперативни условия.

Много силна страна е, че се влагат огромни средства освен за развитие и научни разработки, но и в разклонената мрежа от сервизи, в които се извършва гаранционно, следгаранционно обслужване и профилактики на много високо професионално ниво.

  

   
   
 

© Copyright - Bax Trade - Created and Powered by Studio IDA