ОРИГИНАЛНИ   РЕЗЕРВНИ  ЧАСТИ

Леки автомобили
Бусове
Камиони
Ремаркета

 

052 62-59-95
0899 15-10-11


Налични резервни части на склад
Експресна доставка на части от 1 до 5 дни от Германия

   
   

   

В добавка към фамилията камиони, които вече са печелили повече награди от всеки друг камион в класа си, EUROCARGO сега е представено с един нов двигател, който предлага много по-висока продуктивност. Новият двигател TECTOR на IVECO е специално проектиран за камионите от класа EUROCARGO. Като резултат се е получил камион с оптимално съотношение между мощност и въртящ момент, при това при силно намален разход на гориво, масла и др. консумативи. Новият двигател успешно покрива всички увеличени изисквания за намален шум и емисии на изгорелите газове EURO 3. Трансформацията на EUROCARGO в EUROCARGO TECTOR е наистина най-голямата и най-успешната промяна в десет годишната история на този вид камиони.

EUROCARGO никога не е бил просто обикновен камион. Сега, с EUROCARGO TECTOR, ефективността при използване на камиона за най-различни предназначения е още по-висока.

   

УСПЕШНО ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА РАЗЛИЧНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЯ

Леснотата за монтиране на надстройки с различни предназна-чения на EUROCARGO е почти леганда. Рамата е проектирана с изключителна здравина, и освен това с множество куплунзи, улесняващо монтирането на надстройките.

EUROCARGO TECTOR в модификациите от 6 до 10 тона се произвежда стандартно във 7 варианта за междуосно разстояние които позволяват монтирането на надстройки с дължина от 3,8м до 7.2м. Тази гама включва: модели със задно въздушно окачване, 6 + 1 двойна кабина, спецификации, позволяващи монтирането на самосвална надстройка, гамата сега включва модели с полезно тегло до 9.000 кг. В по-високия клас за сега се предлага по-старата модификация с EURO 2 двигател.
И при всичко това EUROCARGO си остава лесен за управление, маневрен, икономичен и "приятелски настроен" камион.

ДВИГАТЕЛ, ГОТОВ ДА ПОСРЕЩНЕ ПРОВЕРКАТА НА ВРЕМЕТО.

Всички TECTOR двигатели са Турбо-дизелови, с интеркулер. С четири клапана на цилиндър, с COMMON REAL (системата за подаване на гориво чрез обща шина под високо налягане) и електронното управление на двигателя се постигат най-високите нива на ефективност и на качествени характеристики на двигателя.. В същото време се намалят шума и изхвърлянето на вредни емисии до минимум. Инженерите на IVECO са създали изключително здрав двигател, с минимум вибрации, създаващи шум. Чрез петте двигателя, достъпни в гамата от 6 до 10 тона EUROCARGO TECTOR Ви позволява да изберете идеалния двигател за Вашите нужди: 135, 150 или 170 к.с. с четири цилиндъра, или 180 и 210 к.с. с шест цилиндъра. Това, което наистина може да се отбележи, е че ако се погледне кривата на съотношение обороти/мощност, ще се види, че мощността рязко нараства при ниските обороти и остава константна (максимална) при обороти от 1200 до 2100. След 2100 оборота много бавно пада надолу..
Рентабилността, характеристиките и икономичността на EUROCARGO TECTOR ще помогнат на Вашия бизнес да устои на теста на времето.

СИГУРНОСТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ И СПИРАНЕ

Акуратността на системата MODUS за диагностициране, съчетана с лесния достъп до основните компоненти и възли гарантират, че Вашият EUROCARGO TECTOR ще бъде винаги в състояние "като чисто нов". Спирачната система е с дискови спирачки на всичките четири колела и ABS е въведен вече като стандарт за всички камиони от класа.

 

Стандартното оборудване освен това включва програмируем от шофьора електронен ограничител на скоростта. Освен това водачът вече има възможност за три вида активиране на моторната спирачка:
- "класически" - чрез монтиран на пода спирачен бутон;
- автоматичен - винаги, когато е натиснат педала на спирачката;
- или когато акселератора е освободен.
Лесното шофиране и спиране е стандарт за EUROCARGO TECTOR.

Способността на EUROCARGO TECTOR да работи за Вас безотказно ден след ден се дължи и на здравината на шасито му и внимателния подбор на механичните компоненти в целия проект TECTOR.


СТАБИЛНА СТАРТОВА ПОЗИЦИЯ

Стотици индивидуални решения на различни проблеми обуславят здравината на EUROCARGO TECTOR, като се започне от по-фини елементи, като всмукателни и изпускателни клапани и се стигне до здравото окачване на ходовата част; от скоростната кутия в задната част на двигателя до съединителя, който вече е с по-голям диаметър.
Шасито от усилена стомана спомага много за просперитета на EUROCARGO TECTOR. Възможността за избор на различни видове окачвания - механично, задно въздушно или изцяло въздушно позволява да се посрещнат нуждите дори на най-специфичните изисквания. Съществува и версия с полу-елипсовидни ресори, което е идеален вариант за повечето приложения в затруднен режим на работа.
И накрая, но не на последно място - специалната боя, с която е обработено шасито и елементите, подложени на външни въздействия, която представлява чудесна защита срещу корозията.
Контрола върху Ваши EUROCARGO TECTOR е изцяло в ръцете на шофьора.


ПЪЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ СИТУАЦИЯТА

Дизайнът на кабината е създаден от световно известният дизайнер Giorgetto Giugiaro, Този дизайн съчетава от една страна ергономичност на кабината, което води до занижен разход на гориво, от друга страна е със инструментален панел и вътрешно обзавеждане, които са проектирани удобно за шофьора, така че да може той да се съсредоточи единствено върху управлението, от трета страна - с намалени външни шумове. Може да се добавят и страничните прозорци с увеличен размер, голямото панорамно предно стъкло (и двете позволяващи прекрасна видимост). Ергономичните врати се отварят на 90 градуса. Тези характеристики се отнасят за всички видове кабини: къса кабина, къса кабина с горно легло, дълга кабина и двойна 6 + 1 кабина.

Комфорта за шофьора и контрола му върху машината са доразвити в EUROCARGO TECTOR.


ДА РАБОТИШ В ХАРМОНИЯ

Широка, удобна, функционална и тиха: това предлага като кабина EUROCARGO TECTOR. И тъй като качеството на работа зависи от условията на живот в кабината, всичко е проектирано да бъде лесно и бързо достъпно. Гърба на средната седалка може да пада напред и да се превърне във функционална масичка както за документи, така и за топли напитки. И разбира се, воланът е регулируем на височина и наклон. Във версиите с легло за шофьора, комфорта е доразвит с допълнителна масичка за писане на матрака на леглото.

При EUROCARGO TECTOR всеки елемент е подчинен на безопасността на шофиране. Тя е просто част от концепцията на създаването му.


ДА РАЗГЛЕЗИШ НЯКОГО

Достатъчно е само да седнете на седалката на TECTOR, за да осъзнаете предимствата му. Седалката е ергономична, уредите са разположени удобни върху неотразяващо светлината табло, основните контроли са монтирани удобно на колоната на волана. Има вградени голямо количество електронни устройства за следене на процесите в двигателя.. Част от стандартното оборудване е програмируемия електронен ограничител на скоростта. Чек-контрола, индикатора за налягането на маслото и имобилайзера са достъпни по Ваша заявка, така че да можете винаги да следите състоянието на Вашия EUROCARGO TECTOR.

EUROCARGO TECTOR предлага два ключови елемента - рентабилност и продуктивност, които са основни фактори за всяка бизнес инвестиция.

ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

EUROCARGO TECTOR е проектиран и произведен, за да бъде най-ефективния камион от класа си в Европа. Той представлява комбинация от рентабилност, производителност, намалени разходи, намалени интервали на сервизно обслужване, и улеснена поддръжка. Всички тези предимства са комбинирани, за да увеличат възможностите за печалба на бизнеса Ви - чрез EUROCARGO TECTOR.

 

   
 

© Copyright - Bax Trade - Created and Powered by Studio IDA